søndag 6. mai 2012

Jeg har vært på vårtreff i Eikefjorden 22.april 2012.

Nå kan dere ha det så godt dere som ikke ble med. Bare se hvor flott vi hadde det. Vi takker Tove så masse fordi hun fant en så kjempeflott plass til oss. Her vil vi ha treff flere ganger.

NB For å se i fullskjerm. Trykk først på den hvite pilen og så på det grå symbolet foran der det står vimeo. Nederst til høyre.

4 kommentarer:

  1. For et vakkert sted.. og for noen fine hunder som koste seg ved strand og vann...Det er en flott rase dere har valgt dere ! De ser snille og gode ut alltid, de !! Lyden er ikke i orden på vår PC i dag.. så jeg skal inn å se på nytt, da det er ordnet ! For vi vil gjerne høre Elisabeths sin stemme og kommentarer .. alltid like koselig å høre og se samtidig... Gleder oss til neste allerede !!

    SvarSlett
  2. Ikke lett å legge inn kommentarer her !
    Prøver igjen..
    Det er så fint å se denne herlige rasen få leke i vann og på strand og være med på det som er fint for hundene våre.. være i flokk. Disse hundene ser snille og gode ut alltid , de..Jeg har ikke lyd på vår PC, men da det er ordnet skal vi se omigjen... og da skal vi også kose oss med Elisabeths fine stemme og kommentarer!!

    SvarSlett
  3. En til.. for nå ser jeg at begge kommentarene er kommet på på plass !! Der ser du så artig jeg syntes det er å se på dine fine innlegg !1

    SvarSlett
  4. En flott turgjeng i vakre omgivelser. Jeg skjønner godt at dere koste dere.

    SvarSlett